cz | eng

Jágr, koupání a ochutnávka Bílého Medvěda

Ne, toto se bohužel nestalo v jeden den (ale koupání ve vířivce s Jágrem a skleničkou Bílého Medvěda je lákavá představa mimochodem), ale všechno toto, a ještě víc jsem zažila během své tříměsíční stáže v PR agentuře Bílý Medvěd. Stáž snů, říkáte? Ano! 

Hned první den, potom, co jsem dostala své místo u počítače, jsem dostala úkol: sehnat kontakt na Jaromíra Jágra. Brnkačka! Rychle jsem začala v duchu projíždět seznam svých známých a přátel a lovila v paměti, jestli ho třeba někdo nezná. Ale bohužel já, ani mí známí nejsme žádné celebritky, tak jsem si musela sednout za počítač a postaru si to vygooglovat. Ale nikde nic. Žádná stopa. Snažila jsem se nepanikařit, přece někde musí být nějaký mail nebo něco, co bych mě dovedlo k samotnému Bohu hokeje.

Nakonec se mi podařilo najít e-mail na manažera klubu Rytíři Kladno, tak jsem mu zkusila napsat, ale v odpověď jsem moc nedoufala. Ale za dvě hodiny už jsem měla odpověď! Tu jsem předala mému kolegovi Michalovi a ten už rozjel domlouvání a smlouvání, na jejíchž konci vznikla reklama s Jágrem pro jednoho klienta agentury. Za ty tři měsíce jsem byla nejen součástí skvělého týmu, ale také jsem viděla, jak celý proces od nápadu po uskuteční v PR agentuře vypadá. Svoji lásku pro psaní jsem mohla využít u psaní tiskových zpráv a také jsem se mohla podílet na pořádání eventů a tiskových konferencí.

Mimo to lidi v agentuře nejsou jen vaši kolegové a nadřízení, ale stanou se pro vás i kamarády, na které se každý den těšíte. A když byla nejhorší srpnová vedra a všichni se potili ve svých kancelářích, my vyrazili přes oběd na koupaliště. Stáž v Medvědovi nebyla jen tak nějaká stáž, na kterou se těšíte až skončí. Díky Medvědovi jsem zažila nezapomenutelné prázdniny!

P.S.: Také jsem poprvé ochutnala skvělý drink Bílý Medvěd, teď už nebudu pít nic jiného.

Děkuju!

Monika Ryšavá

<< zpět na seznam